lauantai 19. lokakuuta 2013

Kiirettä - kiirettä

Kulunut viikko on otsikon mukaisesti ollut täynnä kiirettä - kiirettä. Nyt istun ensimmäistä kertaa kunnolla alas koko viikkona. Uusi työ on vaatinut veronsa. Tämä mamma on ollut aivan puhki-poikki töiden jälkeen. Ei sitä kerkeä muuta kuin ruokaa tekemään, koiraa ulkoiluttaa ja sitten nukkumaan.

Eilen sovimme ystäväni Tiinan kanssa näkevämme tänään Helsingissä. Sovimme käyvämme syömässä ja sitten (hieman) shoppailemassa. Treffipaikkamme oli kauppakeskus Kamppi, josta jatkoimme Forumiin ja lopulta McDonaldsiin :)) Saahan sitä viikonloppuisin hieman herkutella? :)

Saaliini oli varsin köyhänlainen. Glitteristä bongasin hauskat arpakuutio-korvikset:

Noppia oli paketissa kolmea eri väriä; mustat, valkoiset ja punaiset.

Mielestäni aika hauskat :) Saa nähdä mitä lapset töissä maanantaina sanoo, kun pälähdän sinne nopat korvissa. Ja jos oikein villiksi heittäidyn voi korvista löytyä eripari-nopat :)

Helsinki on aina kuulunut lempikaupunkeihini. Nuoruudessa siellä tuli pyörittyä melkein joka toinen viikonloppu, nykyään vähän vähemmän. Se on kaupunki joka tuntuu aina niin kutsuvalta, kodilta. Kunhan sopiva asunto osuu kohdalle pakkaa tämä neiti tavarat ja muuttaapi sinne (sitä odotellessa). Nytkin kun bussin ikkunasta katsoin taloja, jotka jäivät taakse, ihan sydämestä kirpaisi. Niin ihanaa siellä oli ollut olla taas pitkästä aikaa. En olisi millään halunnut lähteä pois. :(


Viime viikonloppuna kävin tutkimassa Seppälän tarjontaa ja löysinkin sieltä ihanan kolmen kappaleen käsikoru-setin:


 Päänvaivaa aiheuttikin sitten korun värin valinta. Tarjolla oli valkoisella, vaaleanpunaisella ja metsänvihreällä nauhalla olevia koruja. Piiitkän pohdinnan jälkeen päädyin valkoiseen. Osittain omistamani valkoisen kellon takia, ovat sitten samiksia :D



Toivotaan, että ensi viikolla kerkeisin hieman useammin tänne kirjoittelemaan :) Siihen saakka: Heippa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti