perjantai 11. lokakuuta 2013

Makiaa mahan täydeltä

Nyt voi sanoa vaan, että Y Ö K ! Niin kuin otsikko kertoo on tullut tänään herkuteltua oikein urakalla Kinuskikissan mokkaneliöiden tahtiin.



En ole mikään jauhopeukalo, mutta täytyy sanoa että nämä onnistuivat äärimmäisen hyvin, vaikka muutama oleellinen ainesosakin jäi uupumaan. Olin niin innoissani leipomassa! :D Eihän nämä palat mitään kaunottaria ole, mutta maku ennen kaikkea. Värillisiä kuvia ette valitettavasti tule näkemään, sillä nämä olivat huisin paljon hienompia musta-valkoisena, pahoitteluni :D







Tajusin tuossa leipoessa, että tämä taitaa olla aikalailla ensimmäinen leivos, jonka teen ilman leivinjauhetta. Pohdin jo omaa kömmähdystä, että olenko sen unohtanut kirjata, mutta klikkaus Kinuskikissan sivuille paljasti, että sielläkään ei listassa lue leivinjauhetta. No, oli asia miten tahansa hyviä nämä ovat ilman sitäkin :)






Käyn hakemassa kupin kahvia - tällä kertaa ilman mokkaneliötä ;) ja uppoudun loppu iltapäiväksi blogimaailman ihmeellisiin syövereihin. 
Urakkana olisi myös tyhjentää vaatehuone ja ihan rankalla kädellä heitellä pois vaatteita joita en ole vuoteen käyttänyt. Tälläistä pientä "syysremonttia" elämässä. Taidan kyllä remontoida vasta huomenna, nautitaan nyt perjantaista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti